• Facebook
  • LinkedIn
FAUN_2020-36.jpg

Karriere

Vi er stolte av dyktige medarbeidere som trives med jobben og trives med kollegene. Vi legger stor vekt på å være en god arbeidsgiver på alle måter, og vi får skryt for vårt gode arbeidsmiljø.

FAUN_2020-54.jpg

Operatører

Faun trenger ofte vikarer til å hjelpe til med å ta topper i produksjonen. Noen ganger varer dette en uke eller to, av og til flere måneder. Til å hjelpe oss å finne vikarer bruker vi SteppInn på Ås, som er et litt annerledes vikarbyrå. Noen av vikarene våre har trivdes så godt hos oss at de har blitt hos oss i fast stilling. Stikkord for å lykkes i en slik stilling er: interessert i og anlegg for tekniske ting, sterk arbeidsmoral, seriøs inntil beinet, kompromissløs på kvalitet og serviceinnstilling og humør over gjennomsnittet. Vil du bli del av vårt unike arbeidsmiljø som operatør starter du med å registrere deg hos SteppInn, her: register.php

FAUN_2020-65.jpg

Ledige Stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger.

FAUN_2020-70.jpg

Studenttrainee

Faun har engasjert en student i matvitenskap ved NMBU på deltid til oppgaver innen produktutvikling, dokumentasjon og vedlikehold av kvalitetssystem. Vi vil sikre oss nye studenter i god tid før den nåværende blir ferdig på universitetet. Vi vil derfor gjerne komme i kontakt med studenter, primært innen matvitenskap på NMBU, som vil få en praktisk og nyttig forsmak på arbeidslivet i næringsmiddelbransjen.

Ta kontakt med daglig leder Geir Smolan på telefon 93 28 88 95 eller geir@faunpharma.no.