64 90 76 60
 
 
 
64 90 76 60
Kontakt

PAKKING

Pakkeoppdrag

I tillegg til produksjon, tilbyr Faun Pharma maskinpakking av kunders egne råvarer, blandinger og ferdige produkter.

Har du et produkt i tablett, kapsel, pulver eller flytende form som du ønsker hjelp til å pakke i egnet emballasje? Ta kontakt med oss så tar vi en uforpliktende prat med presentasjon av våre løsninger og tilbud.
 

Hvordan skal produktet se ut?

Emballasje har mange ulike funksjoner. Blant annet er riktig emballasje nødvendig for at et produkt skal bevare sin kvalitet og holdbarhet over tid. I noen tilfeller er det viktig at emballasjen er tilpasset Postens portokrav eller har andre spesielle egenskaper. Ikke minst er emballasje svært viktig for presentasjon, markedsføring og salg av produktet.

Vi i Faun Pharma har utstrakt kontakt med de fleste etablerte emballasjeleverandørene i Norge og utlandet, og kan tilby et stort utvalg emballasjeløsninger fra de mest innovative og kvalitetsbevisste produsentene i bransjen.

Nylig har vi oppnevnt en dedikert emballasjeansvarlig person internt, samt innredet et eget show-room for demonstrasjon av ulike typer emballasje. Her tar vi mer enn gjerne i mot våre kunder for en inspirerende omvisning!

 
 
 
Hos Faun Pharma har vi flere helautomatiske pakkelinjer for pakking av...
 
 
 
 
Tabletter og kapsler pakkes som oftest i bokser eller i såkalte bliste...
 
 
 
 
Etterspørselen etter kosttilskudd, helsekost og sportsernæring pakket ...
 
 
 
 
Faun Pharma har en egen produksjonslinje for flytende produkter, og pr...
 
Skriv ut