64 90 76 60
 
 
 
64 90 76 60
Kontakt

Våre kunder

Faun Pharma er en nøytral kontraktsprodusent for kosttilskudd, helsekost og sportsernæring. Vårt overordnede mål er å være en kundenær samarbeidspartner med hovedfokus på kundens behov gjennom kontinuerlig produktutvikling, unike produkter og fleksible leveringsløsninger.
 
Våre kunder representerer alle organisasjonsformer og størrelser. Salgskanalene spenner fra apotek, faghandel og klinikksalg, til nettbutikk, telefonsalg og nettverkssalg. Basert på vår lange erfaring er vi godt kjent med hva som er de viktigste utfordringene innen hvert segment, og vi bidrar gjerne med rådgivning og tilpasninger i henhold til dette.

Vi er stolte av å ha flere av de mest sentrale aktørene innen både helsekost og sportsernæring på vår kundeliste. At vi er en foretrukket samarbeidspartner tar vi som et tegn på at våre tjenester har stor verdi for våre kunder, også i forhold til pris.







Faun Pharma er hovedprodusent for Life Europe sine kosttilskudd




Life Europe er en av de mest sentrale aktører i Norden innenfor kosttilskudd og helsekostprodukter. Med sin solide markedsposisjon, mer enn 367 butikker og et nettsalg i sterk vekst, er Life nå den største forhandleren av helsekost i Norden. Vi i Faun Pharma er svært stolte av å være Life Europe sin samarbeidspartner og hovedprodusent av Lifes egne merkevarer.

Dersom du ønsker å vite mer om Life Europe, se www.lifebutiken.se  
Ønsker du å kjøpe noen av Life sine produkter, gå til www.life.no  







Faun Pharma er produsent for Proteinfabrikken




Proteinfabrikken ble startet i 2001 og er i dag den mest sentrale premissleverandøren og aktøren i Norge innenfor sportsernæring. Selskapet har hatt en formidabel vekst de siste årene, og kaster seg stadig ut i nye markeder med stor suksess! Med sin markante markedsposisjon, flotte produkter og sine strenge krav til produktkvalitet er vi stolte av at Proteinfabrikken nå har valgt Faun Pharma som produsent for sine egne kosttilskudd.

Ønsker du å vite mer om Proteinfabrikken og deres produkter, se www.proteinfabrikken.no  
Skriv ut